Berømte svømmere og strikking

Det finnes faktisk en rekke svømmere der ute som driver med strikking, noen strikker til seg selv, andre til dyrene sine og noen hekler både til seg selv og andre. Det er ingen tvil om at håndarbeid har vært spesielt trendy de siste årene og det kommer garantert til å opprettholde moteriktigheten framover. Kanskje du rett og slett skal lære deg å strikke? Hvis ikke, så finnes det faktisk utrolig mange muligheter for deg å investere i noen skikkelig kule klesplagg, både til deg og dine firbente.

Vinterklær

Visste du at mange hunder faktisk er for kalde når de er ute på tur? Derfor kan en strikket hundegenser være noe som kan passe for din hund. Sjekk hvilken rase hunden din er og deretter så er det bare å finne ut hva slags garn eller ull som passer til hunden din. Du skal se at en hundegenser er det som kommer til å gjøre stor forskjell når dere er ute og går på tur. Avhengig av hvor i landet du bor, så finnes det nok en flott hundegenser som passer til dine værforhold og ikke minst din hund.

Profiler innenfor vannsporten

Det finnes faktisk flere profiler innenfor vannsport som driver med håndarbeid. En av disse er Tom Daley som faktisk har gitt ut en egen håndarbeidsbok. Han har fått mye oppmerksomhet de siste årene, ettersom man har sett ham på stevner der han stikker og strikker når han ikke konkurrerer. Kanskje han også har fått litt ekstra oppmerksomhet fordi han er en mann som strikker?

Uansett, så både strikker og hekler han. Han gjør det både til mennesker og dyr. Kanskje du kan lage en hundegenser som er basert på et av hans design? Det er i alle fall design som er skikkelig hippe og som du kommer til å få mange komplimenter for.

Svømmesporten er nok ikke en sport som lett assosieres med strikking og hekling, rett og slett fordi man ikke har på seg så mye tøy når man gjør det. Men når man drar fra svømmehallen er det viktig å kle seg rett. Derfor kan det være en lur idé å skaffe seg en genser som er god og varm, slik at du kan kose deg ordentlig ute i kulde etter et forfriskende eller varmt bad i din lokale svømmehall. Kanskje du til og med kan få deg en genser som passer til en hundegenser du kjøpte til hunden din? Det er jo ganske gøy å tenke på at man kan matche med hunden sin.

Det å ta vare på seg selv og kroppen sin er viktig, så både det å trene svømming og å holde seg varm ute i kulda gjør noe med en!

Kjente svømmere