Brystsvømming

Brystsvømming er kanskje den mest kjente av alle svømmegrenene, fordi de fleste av oss lærer denne måten å svømme på først. Ja, ganske mange foretrekker å holde seg til denne stilarten livet ut. I denne artikkelen skal vi se litt på hva brystsvømming er, noen av de mest kjente utøverne gjennom tidene, og også hvordan man ta seg godt ut når man svømmer bryst.

Det kan være en utfordring å ta seg godt ut i badedrakt, særlig dersom man er en mindre erfaren svømmer og kanskje ikke helt har den kroppen man ønsker seg. Trøsten er at begge deler går an å gjøre noe med! Med en helt enkel brystforstørring kan man føle seg bedre og mer komfortabel i badedrakt eller bikini, og kanskje også få litt mer oppmerksomhet enn det man er vant til. Brystoptimalisering har blitt så vanlig at til og med damer over 80. Slike nye bryster gir også bedre svømmeegenskaper, særlig hvis man svømmer bryst.

Om brystsvømming

Brystsvømming er som navnet tilsier den svømmeøvelsen der man har brystet i vannet kontinuerlig, og ikke roterer overkroppen. For de fleste som svømmer på fritiden er dette den mest komfortable måten å svøme på, fordi man kan svømme uten å ha hodet mye under vann. Det går også greit å svømme i et sakte og behagelig tempo, for dette er den tregeste av svømmeartene. Noen snakker om “froskesvømming” fordi ben og armer beveger seg på en lignende måte som en frosk som svømmer. Brystsvømming er en øvelse man kan bli veldig god i selv som veldig ung, det har til og med hendt at 16-åringer har satt verdensrekord på de kortere distansene.

Også Norge har hatt flere gode svømmere innen brystsvømming, inkludert for eksempel Elin Austevoll fra Bergen. Austevoll tok sølv i EM på 50 meter bryst i 1994, og har siden den gang også deltatt i VM og OL. 12. plassen fra OL i 1996 ble hennes olympiske høydepunkt.

Brystoptimalisering

Det finnes mange gode grunner til å fikse på brystene, og det å ta seg bedre ut i badedrakt er bare en av disse fordelene med en brystforstørrende operasjon. Du vil ofte oppleve at klærne passer bedre, at brystene blir mer symmetriske, og at du generelt føler deg bedre og får mer selvtillit.

En annen god grunn er selvfølgelig hvis man har måttet fjerne brystvev eller hatt andre operasjoner i området. En mer hverdagslig grunn til å satse på brystforstørring er at man har tatt av noen kilo, og ønsker å få en freshere kropp totalt sett. Mange ønsker også å ordne brystene fordi de har født barn og opplevd endringer i brystenes struktur.

I denne artikkelen har vi lagt mye vekt på hvordan brystene ser ut når man svømmer bryst, og det kan ikke legges skjul på at dette er en av de faktorene som gjør det virkelig verdt det å satse på litt større bryster.