Hvorfor svømming er bra for deg!

De aller fleste vet at svømming er bra for en, men vet du hvorfor? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette.

Svømming er god trening

Svømming er hovedsaklig godt for deg ettersom det vil gi deg bedre fysisk form. Du vil kunne trene hele kroppen din ved å svømme. Hvis du er nybegynner kan du for eksempel melde deg på et svømmekurs som du vil få stor nytte av. Det å lære seg å svømme er noe av det beste du kan gjøre for kroppen din.

Svømming er også utrolig sosialt, så vi er sikre på at du kan finne nye venner når du melder deg på svømmetrening. Når du først blir bitt av basillen kan du kanskje også få med deg noen gamle venner? Det er også flere andre gode grunner til å begynne å svømme. Du kan for eksempel delta i konkurranser. Kanskje du kan reise til utlandet for å svømme på spennende steder? Det går an å gjøre svømmingen til en hel livsstil!

Noe som er så utrolig gøy med svømming er at det er utrolig lett å se forbedringen. Når du har lært deg å svømme kan du prøve deg på crawl, eller andre typer svømmeteknikker. Det å finne en svømmeteknikk som passer en selv kan ta litt tid, men det er veldig givende når du først finner en. Da vil du være “king of the world”. Vi i Norge er heldige som har så mange fine badeplasser, så kanskje du kan finne noen herlige perler i nærområdet der du kan trene om sommeren?

Du vil føle deg bedre

Det som er så bra med å bevege seg er at man føler seg bedre og får økt selvtillit. Det finnes også andre ting som kan bidra til å bedre selvtilliten din. Dette er for eksempel å benytte seg av hårtransplantasjon eller behandling for tynt hår. Det finnes nok en rekke kjente svømmere som har benyttet seg av denne behandlingen. På hjemmesiden https://nordichair.com/no/hartransplantasjon/ vil du finne en oversikt over behandlinger som du kan benytte deg av. Vi er sikre på at du kommer til å finne noe som passer for deg, ditt hår og ditt budsjett.

Du vil se bedre ut

Det å drive med svømming og fikse håret sitt er en gullkombinasjon til å føle seg bedre og ikke minst se bedre ut. Det er jo ikke sånn at alle føler på et behov for å forandre på utseendet sitt, men for noen kan det også være svært viktig. Alle har ikke de samme behovene. Det å fokusere på utseendet ditt er absolutt noe du kan være stolt av å drive med, dersom det er viktig for deg.

Vi håper at du har lært litt mer om hvorfor svømming er bra for deg og ikke minst hvordan en hårtransplantasjon kan hjelpe deg på veien! Vi har alle forskjellige behov, det er det vi må være flinke til å huske på!