Alternative idretter i vann

Svømming er både gøy og godt for helsa, men om man ikke helt har falt for tradisjonell svømming som sport så fins det heldigvis mange alternative aktiviteter man kan bedrive i basseng!

Vannpolo er en populær lagsport hvor målet er å hive en ball i motstanderens mål for å score så mye som mulig på den angitte tiden. Det er en tøff sport som kan minne om en blanding av håndball, wrestling og fotball bare at det er i vann.

Synkronsvømming er en aktivitet hvor en eller flere svømmere beveger seg i vannet for å lage en slags dans. Det er beslektet til både gymnastikk og dans, og utføres til musikk.

Stuping er også ei populær idrettsgren som passer de modigste sjelene. I idretten opptjener man poeng etter hvilken stil og utførelse stupet har.

Mange liker også å drive med yoga og lignende i vann, siden kroppen føles annerledes enn på vann, noe som åpner for en ny opplevelse.

Når man skal bli med på arrangementer om ikke er like velkjente kan det hende man må reise et stykke. Med en mobilholder i bil kan man snakke i telefonen eller ha skjermen synlig foran seg uten at det er fare for at man mister oppmerksomheten fra veien. Man kan bruke telefonen som GPS også, så finner man lettere fram. Så det er ikke dyre prisen å betale hvis man har funnet en aktivitet man virkelig liker