Gaver for alle anledninger

Gaver er populært til alle anledninger og ikke bare jul og bursdager. Kanskje vil du si “tenker på deg”? Hva med en gigantisk myk og aldeles nydelig kosebjørn til jenta di? Festkongen er langt mer enn godterier og kostymer. Har du barn som fortjener noe ekstra for svømme innsatsen? Her er mange valg og flotte medaljer og pokaler. I tillegg finner du morsomme spill, leker, godis, og utallige andre gadgets, og produkter. Noe for alle sammen.

Svømming og morgenkåpe

Når barna er små er det viktig at de har tid i bassenget slik at de tilvennes vann. Før svømming og lek må de bli trygge i vannet. De må være under vann med øynene åpne, og holde hodet helt under vann. Litt etter litt er det flyte på mage og rygg som er naturlige steg. Partyking har badeleker som er morsomme for alle aldre. Og barna kommer seg fort fremover i bassenget med kråling og svømming som hunder. Barn elsker vannlek med ender og haier, og hvem vil ikke sitte inni en morsom smultring i vannet?

Morsom Supermann morgenkåpe som varmer litt etter en rask plaske runde føles godt mens du har avbrekk og  kosestund på land. Mange ting hos Partyking kan brukes til gaver ved bassenget, og det er alltid populært med litt godteri, juice og kjeks. Ved bassengkanten, mens alt er nytt, er det fort litt spenning og kribling i magen. Festkongen har mange små leker og produkter som er flotte premier og tilskyndelser etterhvert som mestringen kommer.

Gaver som oppmuntring

Etter at barnet viser trygghet er det vanskelig å holde dem tilbake fra bassenget. Svømming og plasking bør oppfordres til for svømming styrker hele kroppen. Alle kroppens muskler jobber, og det er et viktig verktøy for god balanse. Barna kommer seg fremover med kråling og “hundesvømming”. Oppblåsbare leker og baller er alltid populært, uansett alder. Moro og ablegøyer gjør vannet trygt, og de lærer å stole på seg selv. Selve svømmingen kan læres av foreldrene eller svømmekurs. Mange basseng og vannidretter er ofte lek og moro først. Barn finner fort ut hva de liker å gjøre.

Her er noe å tenke på når bassenget er for tur med barnet. Mange barn elsker å være under vann, og dykke etter badeleker. Små barn har automatisk dykkerefleks puster fint under vann. Barna oppleves ofte som fisk i vannet, og det er en tålmodighetsprøve å få dem ut av bassenget!

Svømming i skolen

Skolens læreplan sier at alle barn skal mestre svømming av 200 meter før de ender fjerde klasse. Kun halvparten av disse barna møter i dag dette kravet. Det er kanskje på tide å endre planen så svømming kan bli en styrke for barna. Enten du velger Festkongens mange gaver, leker eller godis som oppmuntring, er de alle populære overraskelser enten du er ved bassenget eller ei. Litt uhøytidelig gaver og gleder er alltid noe som gir det litt ekstra i hverdagen.