Hvem er de beste svømmerne og hva gjør dem best?

Den gjennomsnittlige nordmann er kanskje ikke akkurat en innhugget patriot for svømming. Når det er sagt, så er en svømming en av de mest grunnleggende sportene, og en sport som absolutt alle kjenner til. Vi alle skjønner reglene – det er om å svømme raskest, og være den første til å fullføre gitt distanse. Alle skjønner også at svømmere er superatleter, med rå kraft som en bulldoser, men med en utsøkt teknikk, og elegansen til en ballettdanser som opptrer for kongen. Når vi snakker om svømmere, så snakker vi altså om rå beist, som samtidig er naturlige teknikere.

Hva har de beste svømmerne tilfelles?

En ting som alle de beste svømmerne, og toppidrettsutøverne generelt, har tilfelles er at de er absolutt nerder på å ha små detaljer. De gjør alt de kan for å være best. De som driver virksomhet bør tenke på samme måte. Verktøy som lime-technologies.no er enkle verktøy man kan ta i bruk, for å ta virksomheten sin til nye høyder. Det lime-technologies.no gjør er at de gir en komplett CRM løsning, som er super-enkel i bruk. Dette er en no-brainer. For de som er opptatte av å være best, og oppføre seg som en toppidrettsutøver i virksomheten sin er produkter som lime-technologies.no det første man bør tenke på for å få på plass et skikkelig system.

Små detaljer er nemlig det som skiller de vanlige profesjonelle svømmerne og de beste profesjonelle svømmerne. Det grunnleggende er veldig likt blant alle de proffe. Men når det kommer til de små detaljene kan det faktisk være overaskende mye som skiller de beste fra de nest beste.

Det samme gjelder ellers i livet også, som for eksempel hvis man driver virksomhet. De som er absolutt nerder på de små detaljene, kan heve seg godt over resten. Enkle løsninger som lime-technologies.no er kanskje det første man kan implementere i foretaket sitt for å skille seg fra mengden.

Hvem er egentlig den beste svømmeren gjennom tidene?

I diverse sporter og idretter er det veldig ofte uenighet om hvem som er tidenes beste. Messi eller Ronaldo diskusjonen i fotball vil ingen ende ta. Heldigvis er det ikke helt slik når det kommer til svømming. Det er nemlig ganske stor enighet blant de aller fleste om hvem som er nummer én gjennom tidene. Og selv om svømming ikke er en idrett som produserer de største stjernene, er dette en superstjerne som de aller fleste har hørt om. Vi snakker om ingen ringere enn selveste Michael Phelps.

Den amerikanske svømmeren som er i underkant av 2 meter høy på sokkelesten, er så suksessrik og innehar så mange medaljer at det er vanskelig å forstå for den menneskelige hjernen hvor dominant han faktisk har vært.

Vi kan gi en fakta som oppsummerer Michael Phelps enkelt; Han er den som har vunnet flest gullmedaljer i OL – i historien – noensinne – uansett idrett.

Det kan altså tas til diskusjon om Phelps ikke bare er tidenes beste svømmer, men kanskje også tidenes beste idrettsutøver.